Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză

de georgiaskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2014 | 4479 vizualizari

 

Că tot a venit primăvara, și nu vrem să mai petrecem mult timp în bucătărie ci vrem să ne plimbăm, să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară, vă propun o rețetă ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g brânză de vaci dietetică
  • 1 linguriță coaja de lămâie
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • pătrunjel verde
  • morcov ras
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • câteva fire de praz opărite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză:

Tăiați dovleceii felii, îi stropiți cu ulei de măsline și îi presărați cu sare și piper. Îi lăsați deoparte pentru 10-15 minute pentru a-și mai lăsa din apă.  Separat amestecați brânza (eu fiind mereu la dietă am folosit o brânză slabă, dar voi puteți folosi de care doriți) cu usturoiul pisat, morcovul ras, coaja de lămâie, pătrunjelul verde, adăugați sare și piper după gust și puțin ulei de măsline. 

Pregătiți o tigaie tip grill și frigeți feliile de dovlecel, le umpleți cu amestecul de brânză, le rulați și le legați cu fire de praz.

Eu le-am servit cu morcov ras stropit cu oțet balsamic și ulei de măsline, dar merg foarte bine cu salata verde că tot suntem în sezon.

S-aveți poftă!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei