Rulouri din pangasius cu somon afumat

de floricik90 in Pangasius, 29 Apr 2009 | 6942 vizualizari

 

Pt. ca maine sunt Floriile si se manca peste m-am gandit sa va dau aceasta reteta, care mie imi place f. mult. Rulourile de pangasius cu somon afumat nu numai ca sunt aspectuoase dar sunt si f.gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 2 rulouri avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 2 fileuri pangasius
  • 2-4 felii somon afumat (aprox. 100gr)
  • 1 lamaie medi
  • Putin ulei de masline
  • 6 felii de ardei gras (eu am avut rosu, verde, portocaliu)
  •  Piper macinat
  •  1-2 catei de usturoi
  • Cimbru
  • Rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pangasius cu somon afumat:

Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat).

Dupa 1 ora, poate si mai mult, am scos fileurile de pangasius din marinata, pe fiecare am pus cate 1-2 felii de somon afumat (depinde cat sunt de mari), la un capat (cel dinspre cap) am pus cate 3 felii de ardei gras (cate una din fiecare culoare), din loc in loc am pus si cate o crenguta de rozmarin si am rulat. Rulourile astfel formate le-am pus in castronelul meu minune de lut, am turnat peste ele sosul in care au stat la marinat si le-am varat la cuptor pt. 30-45 de minute. Se pot servi ca aperitiv sau ca fel-2, cu salata sau alta garnitura.

Merg f. bine facute si pe gratar!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pangasius cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius