Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon

de LUK in Pui, 22 Ian 2011 | 16346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ciuperci champignions
  • o jumatate de ceapa mai mica
  • o felie de sunca
  • 40-50gr cascaval
  • 4 felii de bacon(sau 2 daca sunt mari)
  • 2 felii piept de pui
  • 2 feliute de gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • o crenguta mica de patrunjel verde
  • o lingura de ulei
  • 20-30ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon:

 Pentru inceput pregatim carnea.O batem cu ciocanul de snitzel si o condimentam cu sare si piper.O punem in frigider cat timp pregatim umplutura.

   Ciupercile le taiem bucatele mici.La fel si ceapa curatata.Intr-o craticioara mica punem uleiul,calim putin ceapa si adaugam ciupercile.Punem apa,sare si lasam 5-6min pana cand se inchid la culoare si isi lasa zeama.Le scurgem bine de zeama si le punem intr-un bol.Tocam patrunjelul marunt si il amestecam cu  ciupercile.

Cascavalul il radem pe razatoarea mica.Sunca o taiem cubulete mici.

Scoatem feliile de piept de pui din frigider.Intindem pe fiecare felie cate un strat de ciuperci,apoi punem cascavalulras,bucatile de sunca si in mijloc gogosarul.Rulam.Deasupra si dedesupt punem cate o felie de bacon si le prindem cu scobitoarea una de cealalta.

   Eu le am copt pe pat de cartofi cca 45min in cuptorul preincalzit..

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui umplut si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute din carne de pui tocata