Rulouri festive

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 18110 vizualizari

 

Reteta am gasit-o in revista "Bucataria pentru toti" din martie. E modificata, reteta originala este cu fileuri de somon.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 gr. sunca
  • 4-5 patrate de branza toast
  • 2 lg. mustar cu hrean
  • 2 linguri de unt
  • marar tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri festive:

Se taie dovlecei pe lungime in fasii de 2-3 mm grosime. Se oparesc fasiile cca. 4-5 min.. Se scot intrun vas cu apa rece pentru asi mentine culoarea. Se scurg de apa si se usuca pe servete de bucatarie. Mararul se toacasi se amesteca cu mustarul cu fream si unt.

feliile cu un strat din acest amestecsi puneti deasupra cate o fasie de sunca si branza, taiata la fel de mare ca fasia de dovlecel. Apoi se ruleaza si se prinde in scobitori, ca sa nu se desfaca. Se pune pe un pat verde din cozi de ceapa verde sau orice alt decor, in functie de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri festive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adnas54 1

20.03.2010, 16:39

Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare.
Va sarut pe toate. Sanda

Oana 1

30.03.2010, 20:53

Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza

elena1988 1

22.03.2011, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu sunca ,ciuperci si sos