Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 3911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt bio
  • piper
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
  • 200 grame bacon de calitate buna
  • 1 carnat taranesc
  • 10 foi pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat:

Albusurile se bat impreuna cu oul, iaurtul, piper si ceapa. Se gatesc precum ouale jumari. Se lasa la racit. 

Carnatul se taie felii. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 3 felii de bacon aproape de centrul foii. Se aseaza bucati de ou deasupra si felii de carnati, apoi se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

 

 

 

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu piept de pui afumat