Saculeti din somon umpluti cu branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 3966 vizualizari

 

Fie că sunt reci sau calde,aperitivele sunt primele preparate aşezate elegant pe farfuriile aranjate cu totul deosebit pe masa de sarbatori.
Cu putine ingrediente am reusit sa fac ceva simplu dar deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii somon afumat
  • 200 g branza vaci slaba
  • 3 fire ceapa verde
  • marar verde
  • o lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti din somon umpluti cu branza:

Branza o amestecam cu ceapa taiata marunt si cu mararul verde tocat.Adaugam sare si piper si daca vi se pare ca nu se leaga bine compozitaia , adaugati o lingura de smantana degresata.

Impartim amestecul obtinut in sase parti egale pe care le asezam cu ajutorul unei linguri pe cate o felie de soson afumat. 

Rulam somonul sub forma de saculet , legam mijlocul cu cozi de ceapa verde si ornam cu marar verde .

La servire , alaturi de o feliuta de lamaie, stropim saculetii cu zeama de lamaie.

Si iata ceva simplu de facut , dar delicios.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti din somon umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]