Salam de pui (2)

de Miha in Mezel de casa, 23 Sep 2010 | 11048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui superioare dezosate
  • 10 g gelatina
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de pui (2):

Carnea se taie cuburi si se pune la fiert pe foc mic impreuna cu condimentele, in apa cat sa acopere carnea. Cand carnea este fiarta si apa a scazut sub nivelul carnii se scot foile de dafin si se arunca, apoi se adauga usturoiul pisat si se da deoparte. Cand s-a racorit se adauga gelatina hidratata in cateva linguri cu apa rece. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

O parte din carne se toaca ( cu masina de carne sau prin blender), iar cealalta se taie bucatele mici cu cutitul. Se amesteca totul, impreuna cu zeama ce-a ramas. Punem compozitia rezultata pe o bucata de folie alimentara si rulam, dand compozitiei forma de baton. Invelim intr-o bucata de folie de aluminiu si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

24.09.2010, 01:14

aha deci favoritu e nr1 e bine de retinut

Corinuta 1

25.09.2010, 23:26

foarte bun! de facut ptr pitici

adry88 1

04.06.2011, 10:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Caltabosi