Salata Argentiniana

de dantes in Salate, 30 Iul 2020 | 3821 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii medi coapte
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 10 ml.ulei de masline
  • 20 gr.branza telemea rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Argentiniana:

Se fierbe oul circa 4 minute pentru a ramane cleios,daca nu este cleios nu este nici o problema. Se raceste ,se decojeste si se taie felii

Se pune intr-un bol uleiul de masline.usturoiul se zdrobeste cu presa direct in bolul pentru salata.

Se spala bine rosiile si se scurg bine apoi se feliaza si se pun in bol si se amesteca bine cu uleiul si usturoiul.

Feliile de oua se pun deasupra rosiilor si le amestecam, apoi se adauga branza telemea rasa si se amesteca.

Se lasa cam doua ore la frigider pentru a se amesteca aromele si rosiile sa lase zeama.

Poate inlocuii cu succes o cina.

TIPS-URI

1

reteta este pentru o portie, inmultiti ingredientele in functie de cate portii doriti sa preparati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Argentiniana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu oua, spanac si seminte