Pentru decor:
Cortofii si morcovii ii spalam si ii fierbem 30 de minute, dupa ce sunt fierte legumele le punem sub jetul de apa sa se raceasca, ca sa putem sa le curatam.
Carnea de porc si de pui o punem la fiert timp de 1 ora, carnea de pui putem sa o scoatem dupa 30 de minute.
Legumele si carnea se taie marunt, iar castravetii murati ii dam pe razatoare si ii stoarcem, apoi ii punem peste legume si carne.
Maioneza am facut-o din 2 galbenusuri, pe care le-am frecat cu putin mustar, apoi punem ulei cata maioneza dorim sa ne iasa.
Adaugam maioneza in castron peste celelalte ingrediente, amestecam si adaugam sare dupa gust.
Albusurile de ou ramase le-am prajit, le-am lasat sa se raceasca, am pus salata si le-am rulat.Ardeiul galben l-am umplut cu salata si l-am taiat felii.Le-am aranjat pe o farfurie in care am mai pus smantana si 1 felie de castravele, una de rosie si putina ceapa verde pe care le-am taiat marunt si le-am pus peste ou si ardei.
Pofta buna!