O salata calda consistenta si plina de sanatate .
Fierbem buchetelele de conopida in apa clocotita cu un praf de sare 5 minute , pana se inmoaie usor , apoi o scugem , o trecem printr-un jet de apa rece si o scurgem din  nou . 
 Taiem kaiserul fasii si il punem la prajit intr-o lingura  de ulei de masline . Il lasam mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia . Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il pastram la cald .
Punem restul de ulei de masline si adaugam conopida scursa .O lasam pana incepe sa se rumeneasca usor,amestecand din cand in cand .Cand este gata adaugam usturoiul  taiat felii , lasam 30 de secunde , apoi punem spanacul  spalat si scurs  . Presaram piperul si sare (tinem cont de cat de sarat este kaiserul ) . Lasam pana frunzele incep sa se inmoaie , aducem kaiserul inapoi , omogenizam  si punem salata pe farfurie . Servim calata calda .