Salată Cezar

de nilguin in Salate, 8 Mai 2011 | 9365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumătate de piept de pui
  • salată iceberg de marime medie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 gălbenuş de ou
  • 6 linguri de maioneza
  • pătrunjel
  • parmezan ras
  • 1 pumn de crutoane
  • sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată Cezar:

Pieptul de pui spălat şi condimentat cu sare şi un pic de piper se pune pe un gratar încins bine şi se lasă la făcut. Când este gate se taie julienne. Căţelul de usturoi este pisat şi frecat un pic cu ulei. Separat într-un castron unde vom prepara dressingul se pune galbenuşul de ou, maioneza, uleiul de măsline, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piperul şi se amestecă bine cu un tel. După ce toate ingredientele au fost încorporate se adaugă şi usturoiul si oţetul balsamic. Tăiaţi frunzele de salată, adăugaţi crutoane, pieptul de pui tăiat julienne şi turnaţi dressingul obţinut peste salată şi amestecaţi bine. Deasupra presăraţi din belşug parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată Cezar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]