Salata cu paste si ton

de Bucataras in Salate, 8 Iun 2016 | 11699 vizualizari

 

Cu influente atat mediteraneene cat si mexicane, salata de paste cu ton e usor de luat in caserola la serviciu sau la picnic!

 

INGREDIENTE

  • 200 g de paste fierte, racite si stropite cu putin ulei de masline
  • 80 g de fasole rosie, fiarta
  • 50 g de porumb fiert
  • 70 g de masline fara samburi
  • 8 rosii cherry taiate in 4
  • 100 g de ton maruntit
  • 1 lingura de capere
  • 1 ardei kapia copt, in Otet, taiat cubulete
  • 4 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano tocate marunt
  • putin ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu paste si ton:

Pune pastele intr-un bol incapator si adauga peste acestea restul ingredientelor: fasolea rosie, porumbul, maslinele, rosiile cherry, tonul, caperele, ardeiul kapia si nu in ultimul rand busuioc si oregano. Potriveste de ulei de masline, sare si piper si daca doresti ca salata sa fie putin mai acra, mai stoarce putin fresh de lamaie sau de lime. Optional, daca-ti place sa mananci picant, atunci poti adauga si 1 ardei iute taiat rondele. Ca sa combini aromele foarte bine, trebuie sa amesteci totul cu mana. Rapida, sanatoasa si foarte buna, salata de paste e perfecta pentru cei care vor o masa echilibrata si satioasa. Mmmm e foarte buna ! Incearc-o!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu paste si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de vara