Salata cu pastrav afumat si fasole boabe

de danakarin in Salate, 22 Feb 2013 | 6288 vizualizari

 

Inspirata de salata cu peste realizata de Timea acum cateva zile am preparat si eu ceva asemanator, multumesc, Timea.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de fasole boabe tip Kidney ( 275 g greutate scursa)
  • un fileu de pastrav afumat ( 250 g)
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • Aceto Balsamico Bianco
  • cateva frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si fasole boabe:

Am scurs fasolea de sucul din conserva si am trecut-o sub un jet de apa rece. Am pus-o intr-o salatiera. Am maruntit cu furculita pestele, l-am adaugat la fasole. Am curatat si am taiat ceapa pestisori, am plasat-o si pe ea la restul componentelor, am amestecat usor, am adaugat otetul, am sarat, am piperat cu piper proaspat macinat. Nu am pus ulei, pentru ca pestele a fost suficient de gras, dar daca folositi alt tip de peste, de exemplu ton din conserva puteti adauga 1-2 linguri de ulei de masline. la sfarsit am presarat cateva frunze de busuioc. In timp record am avut o cina delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]