Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

de Anastasia in Salate, 10 Feb 2010 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui ,
  • 4~5 linguri de fulgi de cocos ,
  • 1 lingurita cury ,
  • 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui ,
  • 500 gr. cartofi ,
  • 2 castraveti acri ,
  • 4~5 oua,
  • 5~7 linguri de ulei,
  • 2 cepe potrivite,
  • zeama de la 1 lamaie mica de dorit sa fie dulce , dar nu foarte acra ,
  • sare ,
  • un varf de lingurita zahar ,
  • cateva masline ,
  • ulei de masline ,
  • marar taiat marunt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos:

Se pun la fiert cartofii in apa cu sare, dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 3 oua tari si se curata de coaja. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, 1 lingurita mustar , sare si 1~2 linguri zeama de lamaie se face o maioneza .

Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat.

Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot fasii . Se adauga si acestea la cartofi. Se pune si maioneza si se amesteca bine.

Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou (fasii sau "zapada") marar tocat matunt si masline, se stropeste cu zeama de lamaie si ulei de masline .

Pieptul de pui se taie rondele se sareaza se unge cu cury se da prin fulgii de cocos si se prajesc pe ambele parti dupa care se taie fisii si se pun peste salata .Salata se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu de toate