Salată de fenicul

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bulbi fenicul
  • 1 ceapă roșie mică
  • 1 măr
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fenicul:

Curățăm morcovul și ceapa. Spălăm toate legumele. Înlăturăm partea verde a feniculului, păstrăm doar partea albă. Tăiem juliene legumele cu ce vă este la îndemână, manual, un robot de bucătărie sau cu o răzătoare Borner. Stropim imediat mărul cu zeama de lămâie pentru a nu oxida. Amestecăm legumele într-un castron. Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper. Amestecăm bine și dăm la rece pentru minim 30 min. înainte de servire. Se pot adăuga după plac și semințe de fenicul. Servim ca atare sau ca și garnitură lângă preparate de pui sau vită.  Ornăm salata cu frunzulițe de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:29

Buna!

laura_n 1

11.03.2014, 17:07

o nebunie trebuie sa fie

Panacris 1

19.06.2021, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]