Salata de icre de stiuca

de Dya Daniela Andrei in Peste, 6 Mai 2011 | 6293 vizualizari

 

E pur si simplu delicioasa!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de stiuca
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri apa minerala
  • ulei (cca 300-350 ml ulei)
  • ceapa verde pentru servire
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.

Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.