Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris este cremoasa, fina si spornica.
Icrele le punem intr-un castron uscat si le mixam cca 1 min.la viteza mica,apoi adaugam cate o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita suc de lamaie si mixam bine pana se intaresc din nou.Adaugam iar o lingura de ulei mixam,adaugam o lingurita de suc de lamaie,iar cand am terminat sucul de lamaie,adaugam cate o lingura apa minerala,dar nu pe toata,oprim 2-3 linguri pentru la final.
Dupa primele 3-4 linguri de ulei putem mixa la viteza mare a mixerului.La sfarsit potrivim de sare,adaugam grisul fiert tare si racit complet,apa minerala ramasa si mixam bine .Adaugam cate o lingura de apa,e posibil sa nu fie nevoie de mai mult,icrele trebui sa ramana tari,rolul apei la sfarsit fiind de omogenizare.
Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu icrele.
Servim cu paine de casa sau chifle cu lapte.
Incercati si salata de icre de crap.
1
Cum se prepara Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris
2
Ceapa o putem adauga in momentul in care le servim,deoarece sunt persoane care nu consuma ceapa.
3
Putem inlocui grisul cu 2 linguri de pesmet inmuiate in apa minerala.
4
Daca va plac mai acrisoare puteti adauga mai mult suc de lamaie