Salata de legume cu piept de pui si maioneza

de Andra_Constantinescu in Salate, 26 Apr 2015 | 5170 vizualizari

 

Desi contine piept de pui, eu servesc aceasta salata ca garnitura tot la friptura de pui. Este excelenta! Eu am folosit maioneza primita in dar de la Iepuras Bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi;
  • 150 g morcov;
  • 360 g castraveti murati;
  • 460 g gogosari murati;
  • 260 g mazare din conserva;
  • 150 g piept de pui;
  • 400 g maioneza;
  • un praf de sare.
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume cu piept de pui si maioneza:

Cartofii se fierb in coaja.

Morcovii se curata si se fierb.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu un praf de sare.

Gogosarii si castravetii se clatesc, se taie marunt si se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Cand sunt gata morcovii, acestia se taie marunt. La fel se procedeaza si cu pieptul de pui. 

Cartofii fierti se curata de coaja si se dau pe razatoare.

Intr-un vas mare, se pun toate ingredientele si se amesteca, pastrandu-se 1-2 linguri de maioneza pentru a se pune pe deasupra salatei.

Salata se poate servi ca atare sau ca garnitura.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pastra feliute de gogosar si castraveti pentru decorarea salatei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu piept de pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos