Salata de pleurotus cu maioneza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2014 | 10954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr.ciuperci pleurotus
  • 1 legatura de marar verde (congelat am avut eu)
  • maioneza de casa dintr-un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar
  • sare si piper alb dupa gust
  • 1 albus fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pleurotus cu maioneza si marar:

Ciupercile pleurotus se spala, se taie bucati si se fierb pentru 15 minute in apa cu sare.

Intre timp preparam maioneza din: un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar.

Lasam ciupercile la scurs, apoi la racit, adaugam mararul verde si le maruntim la robot impreuna cu albusul fiert.

Adaugam maioneza,potrivim de sare si piper, apoi servim cu roaii proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pleurotus cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

18.10.2014, 07:48

super buna

alilianaa 1

18.10.2014, 08:28

tare bune..

mihaelar63 1

18.10.2014, 13:50

Interesanta combinatie . Trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu pate de ficat si gogosari