Salata de sfecla rosie

de RuxyRux in Salate, 14 Iun 2013 | 4326 vizualizari

 

Vazuta azi de dimineata la Paprika TV ( Sa ne traiasca!) si executata la masa de pranz. Minunat post de televiziune :), multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de sfecla( micuta) cu tot cu frunze
  • rozmarin verde( doua crengute)
  • sare de mare
  • piper dupa gust
  • otet de Modena
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Pe cat de simpla pe atat de delicioasa!

Se prepara simplu...sfecla se spala, vom lasa coaja asa ca vom face bine aceasta operatiune.

Frunzele le vom separa  si le vom toca.

Sfecla se pune in tava se presara cu sare de mare, ungem cu ulei de masline, apoi rozmarin si dam  tava  la cuptor la 200 de grade pentru 40 sau 50 de minute.

Se scoate de la cuptor cand este coapta si se taie in doua sau in patru sau cum dorim.

Se pun bucatile  de sfecla peste frunzele frecate cu putina sare, stropim cu ulei si otet , apoi daca mai dorim presaram si putin piper. Amestecam bine.

E o salata grozava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Corinuta 1

15.06.2013, 21:04

Ce rapida ai fost Ruxy! Cred ca a fost tare buna!

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:09

Rapida...pentru ca mi-a facut pofta ) te pup cu drag scumpo

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:09

ValClaudia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie cu hrean