Salata in straturi

de Xandrinne in Salate, 19 Oct 2014 | 10733 vizualizari

 

Mai tineti minte pizzometrul? Ei, cu maioneza de la Univer am facut o salata in straturi, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 (1 bucata si jumatate) piept de pui,
  • 2 sfecle,
  • 2 oua,
  • 250 g cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza, dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata in straturi:

Pieptul de pui se fierbe in apa sarata (puteti sa-l fierbeti cu niste legume si va alegeti astfel cu o supica ;) ); carnea fiarta se taie bucatele. Sfecla se coace, se decojeste, se da pe razatoarea mare. Ouale se fierb si se dau pe razatoare. Se rade si cascavalul, pe razatoarea mica.

Daca doriti preparati o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert. Eu am folosit-o pe cea de la Univer, pot sa spun ca am fost multumita de aceasta varianta.

Se presara sare, piper, dupa gust, peste carne, oua...

Se aseaza salata in straturi, intr-un vas yena, astfel: sfecla, maioneza, pui, maioneza, oua, maioneza, cascaval, maioneza... si iar, sfecla, maioneza... Pana se termina ingredientele.

Se decoreaza dupa preferinta, se tine putin la rece. Eu i-am pus un mot de cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci