Salata italiana

de luminita20_2006 in Salate, 12 Mai 2009 | 7498 vizualizari

Salata italiana

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 ardei(rosi, verde, galben)
  • 2 rosi
  • 1 cana de orez
  • sare piper
sos
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • mujdei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata italiana:

Se curata si se pun la fiert morcovul , telina,  si patrunjelul, le fel se procedeaza si cu pieptul de pui. Separat se pun 5 cani de apa la fiert , cand da in clocot adaugam orezul  care a fost spalat in prealabil(am pus 5 cani deoarece sa aiba unde sa fiarba) cand e gata orezul nu il lasam sa se umfle ci il dam printr-un jet de apa rece, astfel evitam ca el sa se lipeasca. Legumele si carea le taiem cubulete, la fel procedam cu ardeii si rosiile insa cubulete mai mari.

Sosul: amestecam mustarul cu uleiul si otetul si la urma adaugam mujdeiul( e in functie de gustul fiecaruia si cat poate duce)

amestecam sosul cu legumele si pieptul si adaugam sare si pipe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata italiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Bagdunesieh"-Salata de patrunjel verde cu iaurt