Salata italieneasca de fasole

de vero_closca in Salate, 23 Apr 2010 | 7441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole rosie sau pestrita fiarta
  • 2-3 cepe medii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • sucul de la jumatate de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata italieneasca de fasole:

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se spala iar.se scurge bine,se freaca cu putina sare si se pune intr-o salatiera.se adauga boabele de fasole si patrunjelul tocat fin.din ulei, sare ,sucul de lamaie si putin piper de prepara un dresing care se toarna peste fasole si ceapa.se amesteca usor si ... gata salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata italieneasca de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.04.2010, 14:52

ce frumos se vad boabele de fasole rosii

rivka 1

01.05.2010, 20:57

mmmm ce buna, ador fasolea cu ceapa

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:22

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]