Salata italieneasca de fasole

de vero_closca in Salate, 23 Apr 2010 | 7510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole rosie sau pestrita fiarta
  • 2-3 cepe medii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • sucul de la jumatate de lamaie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata italieneasca de fasole:

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se spala iar.se scurge bine,se freaca cu putina sare si se pune intr-o salatiera.se adauga boabele de fasole si patrunjelul tocat fin.din ulei, sare ,sucul de lamaie si putin piper de prepara un dresing care se toarna peste fasole si ceapa.se amesteca usor si ... gata salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata italieneasca de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.04.2010, 14:52

ce frumos se vad boabele de fasole rosii

rivka 1

01.05.2010, 20:57

mmmm ce buna, ador fasolea cu ceapa

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:22

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]