Salata mimosa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2015 | 6226 vizualizari

 

O salata by Simona Callas, nu este facuta exact ca a ei, dar are o urma de culoare :)) http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2015/04/salata-mimoza-mimosa-salad.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 1 morcov mic
  • 3 oua
  • frunze de ceapa verde
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mimosa:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.

Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.

Ouale le fierbem sa fie tari.

Telemeaua se da pe razatoarea mica.

Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt,scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.

Galbenusuriile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.

Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mimosa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]