Salata Panacris

de Panacris in Salate, 21 Iun 2012 | 4751 vizualizari

 

O salata savuroasa, plina de calorii dar racoroas[

 

INGREDIENTE

  • rosii romanesi 2 bucati,
  • castraveti cornichon romanesti 3 bucati,
  • ceapa verde romaneasca 1 bucata,
  • piept de pui Coco Rico 250 g.,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • otet din vin,
  • telemea de oaie 50g.
  • masline negre fara samburi 50 g.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Panacris:

Pieptul de pui se prajeste rapid in putin ulei de masline, apoi se taie bucatele. Rosiile, castravetii si ceapa se spala, se curata si se taie marunt. Intr/un castron se pun legumele si carnea, apoi se amesteca usor. Se prepara un sos de vinegreta din ulei, otet, sare si apa. Salata se asezoneaza cu sosul vinegreta, la final se presara telemeaua rasa si maslinele fara samburi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată cu crutoane