Salata Peste afumat MARIANA

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 13523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati peste afumat
  • 200-250 gr de varza alba
  • 3-4 castraveti acri
  • 1 ceapa rosie,
  • ½ legatura de marar
  • 2-3 portocale
  • 150 gr de parmezan
  • 100 gr de porumb fiert din conserva
  • sare, piper,
  • nucsoara

Dressing:

  • Maioneza sau Iaurt light
  • 2 linguri mustar frantuzesc cu bobite
  • juice de la o lamaie si o portocala
  • 1 Plic Knorr Tzatziki
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Peste afumat MARIANA:

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele afumat se depieleaza si se taie in cubulete, adaugandu-se peste salata se taie portocala cubulete, se sareaza si pipereaza, se trece la adaugarea dressingului, dupa care se adauga porumbul si nucsoara si se rade parmezanul peste.

Pentru un design deosebit se poate decora cu alge marine sau un trandafir din rosie.
Aceasta era reteta preferata a mamei, ei ii placea la nebunie pestele afumat.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Peste afumat MARIANA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de somon cu avocado