Salau cu "glazura" de usturoi

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 6425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau (3 bucati)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o lingura otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu "glazura" de usturoi:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).

presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.

este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu "glazura" de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau pe pat de legume