Salau cu "glazura" de usturoi

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 6389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau (3 bucati)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o lingura otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu "glazura" de usturoi:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.

ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).

presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.

este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu "glazura" de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan