Saleuri rapide din foietaj

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2016 | 5922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 2 galbenusuri de la oua de casa
  • 2 cutiute de lapte pentru cafea
  • sare fina
  • susan alb
  • susan negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri rapide din foietaj:

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Separam galbenusurile  si le batem cu furculita, adaugand cele doua cutiute de lapte pentru cafea.

Aluatul dezghetat se intinde pe masa, apoi se taie in fasii de 10-15 cm si grosime de1,5 cm.

Tapetam tava cu hartie de copt, apoi rasucim fiecare fasie de aluat foietaj in forma de spirala, le asezam apoi in tava.

Ungem apoi spiralele cu galbenus batut cu lapte si presaram la final sare fina dupa gust, seminte de susan alb si negru.

Dam tava la cuptor pentru 15-20 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem saleurile din cuptor cand au obtinut nuanta aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri rapide din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci