Salsa alla pizzaiola

de - Andreea - in Pt. paste, 27 Aug 2013 | 6299 vizualizari

 

Numai buna ptr paste :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 20 gr patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa alla pizzaiola:

Rosiile se spala,se rup coditele si se fierb in apa pentru circa 30 secunde.Se scot,se da coaja jos,se inlatura semintele,iar pulpa se toaca marunt.

Patrunjelul se spala sub jet de apa rece.Se scutura de apa si se toaca marunt.

Usturoiul se curata de coaja si se preseaza cu palma mainii.

Intr-o tigaie calim usturoiul in uleiul de masline pentru 2 minute la foc mic.Se adauga rosiile,oregano,cimbru,sare,piper si se gateste in continuare pentru 8 minute.Amestecam din cand in cand cu ajutorul unei linguri de lemn.

Se elimina usturoiul si adaugam patrunjelul amestecand totul bine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii italian