"Sambusek" cu carne-specific arabesti

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9839 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

05.05.2011, 16:37

trebuie sa fie bune

Lau 1

05.05.2011, 16:41

oooooooooo

kamy 1

05.05.2011, 17:09

si eu am forme din alea de 3 marimi dif http://www.bucataras.ro/retete/pateuri-cu-branza-18671.html cred ca le am din '90

aziz 1

05.05.2011, 17:16

super delicioss

alldaycooking 1

05.05.2011, 17:22

Sidy 1

05.05.2011, 17:39

Minunate Mai ales ca sunt umplute cu ..."leguma " mea preferata...

RuxyRux 1

05.05.2011, 18:04

Super-exceptionale Priceputa tare bucatareasa

Rocsi 1

05.05.2011, 18:49

cred ca ar merge si la cuptor ca sa nu le prajim in ulei

La Ancuta 1

05.05.2011, 18:51

cred ca sunt tare bune

Mitinita 1

05.05.2011, 20:14

eu precis ca le-as lua de la congelator oare de ce s-o mai insurat barbatu' meu cu mine

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 21:10

Mihaela11_jo 1

05.05.2011, 21:59

Motan, primul sosit primeste 2 portii
Sufletista
Kamy
Mona
Alldaycookind
Sidy
Ruxy
Rocsi
Ancuta
Adina
Dya

mena29 1

05.05.2011, 22:01

Anamaria7 1

05.05.2011, 22:25

sa-mbu(c)-sec si eu

LUK 1

05.05.2011, 23:21

buni buni

Mihaela11_jo 1

06.05.2011, 08:13

Mena
Anamaria Dar esti oricand bine venita la masa mea
LUK

adry88 1

06.05.2011, 10:44

gustos

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 07:45

Eduard
Cristiana_Dana

mamaieelena 1

08.05.2011, 08:00

delicios

Mihaela11_jo 1

08.05.2011, 22:28

mamaieelena

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rantaliti