Sandvis

de Giana in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g muschi de vita (ceafa)
  • 1 lingurita bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute sau dulce
  • cascaval desenvis Delaco
  • 2 cartofi
  • Ceva fin cremos cu usturoi Delaco
  • castraveti murati
  • gogosari in otet
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis:

Muschiul de vita il taiem felii subtiri si il prajim in tigaie cu putin ulei. Daca fasiile de vita sunt atoase, adaugam putin cate putin apa fiarta, inabudim carnea sub capac pana se inmoaie. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei dulce sau iute. Carnea trebuie mentinuta calda pana la montarea sandvisului.

Cartofii ii curatam, ii taiem felii subtiri si ii prajim. Dupa ce i-am prajit trebuie mentinuti calzi, sau ii prajim in asa fel incat sa fie gata odata cu carnea.

Cascavalul il taiem felii, castravetii si gogosarii murati ii taiem julien.

Chiflele le incalzim in cuptorul de la aragaz sau la microunde si le taiem pe jumatate. Ungem pe interior fiecare felie de chifla cu Ceva fin cremos cu usturoi Delaco, pe una din felii asezam feliutele de carne, deasupra punem o felie de cascaval de senvis Delaco, peste cascaval venim cu cartofii prajiti, apoi muraturile si cealalta jumatate de la chifla.

Cui ii place mai poate adauga sos de usturoi, maioneza, mustar sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]