Sandvis Catelus

de Mitinita in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crema de branza cu smantana Delaco
  • cascaval Delaco
  • o felie de salam
  • o maslina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Catelus:

Ungem felia de paine cu crema de branza.

Punem felia de salam.

Taiem capetele maslinei,acestea vor forma ochii.

Mai taiem doua bucatele,pentru gura.

Urechile le facem din bucati de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Catelus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]