Sandvis Croque-madame

de RODIMUR in Sandvisuri, 20 Iun 2017 | 3040 vizualizari

 

Am preparat zilele trecute și un "croque-madame", de data asta nu la sandwich maker, ci cu unt, la tigaie.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine toast
  • 1 felie de șuncă
  • 25 grame cașcaval ras
  • 25 grame unt moale
  • 1 ou
  • ulei pentru prăjit oul
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Croque-madame:

Se răzuie fin cașcavalul.

Se unge o felie de pâine toast cu unt, scos din timp din frigider, ca să fie ușor tartinabil și se pune deasupra felia de șuncă și apoi cașcavalul răzuit.

Se acoperă totul cu cealaltă felie de pâine toast și se pune la prăjit în tigaia în care am pus dinainte untul la topit. Se prăjește bine sandvișul pe ambele părți și apoi se pune în farfurie.

Se face un ochi în ulei (sau în untul rămas de la prăjitul sandvișului, dacă nu s-a ars), se condimentează cu sare și piper, după care se depune peste sandviș.

Se mănâncă imediat, cald.

Pentru a face acest "croque-madame" am urmat întocmai indicațiile din acest clip video de pe internet:

https://www.youtube.com/watch?v=tLH7N2APuTk

TIPS-URI

1

Scoateți din timp untul din frigider, ca să fie ușor tartinabil. În caz contrar, veți rupe feliile de pâine atunci când veți încerca să le ungeți cu untul rece.

2

Folosiți păine toast, pentru că este mai bună pentru astfel de sandvișuri.

3

Aveți grijă să nu se ardă untul în tigaie, în timp ce prăjiți sandvișul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Croque-madame" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"