Sandvis cu mozzarela la tigaie

de simona72 in Sandvisuri, 14 Mar 2013 | 3745 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast
  • 8 feliute de mozzarela
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • un praf de sare
  • 2 linguri ulei de masline

Garnitura:

  • bucatele de sunca , bacon, gusa fiarta...ce aveti in casa
  • ceapa verde
  • rosii
  • ridichi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu mozzarela la tigaie:

Ouale le batem ca pt omleta cu un praf de sare. Laptele il punem intr-o farfurie adinca. Tigaia o punem la incins cu uleiul. Feliile de paine le muiem putin in lapte, dar numai pe o parte. Pe partea pe care am pus lapte punem feliile de mozzarela, punem si cealalta felie inmuiata in lapte cu partea din interior, formam un sandvis pe care-l dam bine prin ou si-l prajim la foc incet, cu capacul pus, pe ambele fete. Servim cu legume si feliute de ceva mezel, carnita,etc, ce este prin frigider.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu mozzarela la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simona72 1

14.03.2013, 15:29

Meri Rocsi Bya

simona72 1

14.03.2013, 15:31

Parinte ,stai sa vezi ce mancare de dieta am facut pt prinz , astazi mi-am pus baietii la dieta de ingrasare

ianculubita 1

14.03.2013, 15:52

Delicios!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita