Sandvis italian

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 4508 vizualizari

 

O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • o chifla proaspata
  • prosciutto
  • rosii uscate la soare si frunze de busuioc si conservate in ulei de masline
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis italian:

Taiem chifla in doua.

Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.

La sfarsit punem casscavalul.

Inchidem cu cealalta felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]