Sandvis-catelus

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 28 Sep 2015 | 3568 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" am pregatit astazi un sandvis-catelus, inspirat de pe internet.

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • 3 felii de salam sandvis toast;
  • o felie + o bucata groasa, dreptunghiulara, de cascaval;
  • o felie de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • o maslina.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis-catelus:

Se asambleaza continutul sandvisului: paine + salam + cascaval + salam + paine.

Se pregateste fata catelusului: se taie felia de salam ramasa astfel incat sa para o pata, iar cu ajutorul unui cutit ondulat se taie urechile, cu mare grija ca sa nu se rupa cascavalul. 

Cu ajutorul unui dui, care are forma de cerc, se decupeaza ochii (din branza topita + maslina) si nasul (din maslina). Apoi, se decupeaza un semicerc din maslina, care va fi gura. Se asambleaza catelusul, dupa care se poate servi.

TIPS-URI

1

Branza topita se scoate din dui cu ajutorul unei scobitori.

2

Partile din masline se pot nivela, taind excesul cu ajutorul unui cutit cu lama subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis-catelus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich in lipie