Saramura de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 13 Oct 2010 | 8791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 ardei rosii copti
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • sare,piper,chili iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele se taie,se condimenteaza si se frig fff bine pe gratar.Ardeii se coc si ei,se pun in apa rece,se curata si se taie cubulete.Rosiile se scufunda intr-o oala cu apa clocotita si se mai lasa pe foc aprox 2 min,apoi se curata de pielita si se taie cubulete.Ceapa se toaca marunt.Legumele se pun intr-un ceaun cu 3 lg de ulei si se inabuse putin,apoi se adauga 3-4 cani de apa si se fierbe 20 min,se adauga delikat,usturoi pisat si o lg de otet de vin.Pulpele rumenite se pun intr-un vas si se toarna saramura peste ele si se lasa 1-2 h pentru a se amesteca aromele.Se serveste cu mamaliguta si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane la cuptor