Saramura de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 13 Oct 2010 | 8400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 ardei rosii copti
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • sare,piper,chili iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele se taie,se condimenteaza si se frig fff bine pe gratar.Ardeii se coc si ei,se pun in apa rece,se curata si se taie cubulete.Rosiile se scufunda intr-o oala cu apa clocotita si se mai lasa pe foc aprox 2 min,apoi se curata de pielita si se taie cubulete.Ceapa se toaca marunt.Legumele se pun intr-un ceaun cu 3 lg de ulei si se inabuse putin,apoi se adauga 3-4 cani de apa si se fierbe 20 min,se adauga delikat,usturoi pisat si o lg de otet de vin.Pulpele rumenite se pun intr-un vas si se toarna saramura peste ele si se lasa 1-2 h pentru a se amesteca aromele.Se serveste cu mamaliguta si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe aromate pe pat de varza creata