Saramura de pui

de madi_marin in Pui, 13 Iul 2011 | 13098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele dezosate se ung cu ulei si se presara cu sare si piper. Se frig pe gratar alaturi de ardei si rosii.

Cand sunt gata, carnita se lasa deoparte, iar legumele se curata si se taie fasiute.

Se pune la fiert apa , se adauga sare, piper,ardei iute , usturoi si marar tocate. Se da un clocot, apoi se da deoparte si se adauga carnita. Se lasa la odihnit ca toate aromele sa se intrepatrunda.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (42)

mimmi 1

15.07.2011, 12:41

Ce bunatate ai pregatit tu aici!

RuxyRux 1

16.07.2011, 23:05

Vai Madi cum arata

horia 1

25.07.2011, 16:28

super...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor