Saratele

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2011 | 24215 vizualizari

 

Imi plac saratelele...si-mi place sa le reinventez in fel si chip....delicioase... si dau si-o bere rece sa mearga perfect!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza de vaci
  • 350 gr smantana
  • 200 gr branza feta
  • 100 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 gr unt moale
  • 100 gr emmental( parmezan)
  • aproximativ 900 gr faina
  • 1 lingura de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • chimen
  • Pentru uns:
  • 3-4 galbenusuri
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Untul moale , ouale, cascavalul ras, branza feta, branza de vaci, smantana se amesteca bine apoi se adauga cate putina faina si se framanta aluatul adaugand si uleiul de masline, sarea si restul de faina pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. E posibil sa mai aveti nevoie de putina faina.

Cand aluatul este gata se intinde  foaia presarand  putina faina pe suprafata de intins( eu am intins pe o foaie de copt). Foaia trebuie sa fie destul de grosuta.

Taiem saratelele dupa dorinta( eu am taiat cu rotita de pizza).

Le ungem cu ou le presaram cu chimen si emmental sau parmezan ras si le coacem in jur de 25-30 de minute.

Sunt delicioase si daca va apucati de rontait...nu va mai opriti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti si ciuperci umplute