Saratele cu branza

de susu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 13314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa de oaie
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura de ierburi
  • susan
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

 Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara.

Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forma, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si simplu fasii normale.

Eu am umplut o parte din aluat la mijloc cu putin cascaval sau branza frecata cu unt, , am rulat-o si apoi am taiat felii. Se ung toate saratelele cu o pensula inmuiata in ou batut si se presara dupa gust mac, chimen sau susan.

Merg de minune cu un pahar de bere rece dar noi le-am papat alaturi de un sprit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

06.02.2010, 21:19

tentru ca imi place branza in orice as aseza-o si aceste saratelecred ca sunt grozave!

Bucataras 1

06.02.2010, 22:38

susu, s-a intors cartea de bucate

Bunica 1

06.02.2010, 22:48

Susu, sunt foarte bune si aspectoase saratelele tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu chimen