Astăzi facem niște sărățele fragede cu brânză de burduf, aromate, gustarea perfectă de care nu te mai saturi.
Pentru aceste Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat, sunt necesare următoarele ingrediente: făină, unt, brânză, ouă.
Cum se prepara aceste Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat:
Pune făina într-un bol și adaugă untul, sarea, apoi frământă până devine nisipos. Încorporează brânza de burduf. Adaugă un gălbenuș de ou și frământă până la omogenizare. Pune aluatul în folie alimentară, la frigider, pentru 20 de minute.
După acest timp, scoate-l pe blatul de lucru înfăinat și împarte-l în 3 porții. Întinde fiecare parte de aluat în strat subțire de 0,5 cm.
Decupează în forma dorită, apoi așază sarațelele în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge-le cu ou bătut, apoi presară semințe de mac, susan și parmezan.
Coace sarațelele în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 10-12 minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit, apoi servește-le cu poftă. Sunt foarte fragede și gustoase.