Saratele cu branza si chimen

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 12476 vizualizari

 

Mie una imi plac la nebunie saratetele. Cand eram mica, mergeam in vacante la bunica mea, la Tg Jiu, si intotdeauna ma intreba inainte sa vin, ce sa imi pregateasca bun...iar raspunsul meu era, invariabil "SARATELE" - what's not to like? Sunt crocante si delicioase si... sarate

 

INGREDIENTE

  • 500g faina,
  • un pachet de unt
  • 200g telemea,
  • 3 linguri de iaurt,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
  • sare,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Am amestecat toate ingredientele, pana am obtinut un aluat elastic, care s-a odihnit jumatate de ora la frigider.

Apoi, am intins o foaie de aluat, am taiat-o in fasiute de 1 cm, pe care le-am uns cu ou si le-am presarat cu chimen si am bagat saratelele la cuptor, la foc mediu, timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

LeBlogPiquant 1

16.11.2010, 15:12

Pai va servesc cu mare placere

mena29 1

16.11.2010, 15:23

si eu

Rocsi 1

16.11.2010, 19:06

ceva in genul asta fac si eu....sunt super delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece