- 1 kg faina
 
    - 250 gr lapte
 
    - 2 cuburi drojdie proaspata
 
    - 500 gr telemea sarata
 
    - 300 gr cascaval DeFamilie Delaco
 
    - Chimen macinat si seminte
 
    - 2 oua
 
						
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 1
																												Timp de preparare: peste 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:
						
    - Punem laptele la incalzit sa fie domol.
 
    - Dizolvam drojdia.
 
    - Radem branza telemea pe razatoarea mica.
 
    - Intr-un castron punem faina...drojdia dizolvata...telemeaua rasa...un praf chimen si framantam bine pana se ia de pe mana.
 
    - Intindem o foaie de 2-3 cm...ungem cu ou batut...presaram cascaval ras si seminte de chimen.
 
    - Taiati dupa preferinta.
 
    - Coaceti 20-25 min la 180°.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.