Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 5776 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.

Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.

Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.

Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.

Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ptr aperitiv