Saratele cu ketchup si busuioc

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 4281 vizualizari

 

poftiti la rontanele.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 iaurt mic (natur)
  • 200 gr branza de burduf
  • 1 pachet mic de drojdie
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ketchup
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu ketchup si busuioc:

Amestecam margarina (la temperatura camerei) cu branza de burduf, iaurul si drojdia dizolvata cu o lingurita de zahar.

Adaugam busuioc uscat (eu am pus doua lingurite cu varf de frunze uscate si maruntite de busuioc). Incorporam faina, framantam pana nu se  mai lipeste aluatul de maini.

Lasam sa se odihneasca cca 15 min.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele cu pintenul, le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ketchup, presaram sare si busuioc uscat, apoi dam tava la copt  (cuptor preincalzit, temperatura de 180 grade) pana se rumenesc frumos (de la ketchup vor prinde o culoare aramie superba!).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ketchup si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

02.12.2013, 21:01

foarte faine! am salvat si eu reteta...

mihaelar63 1

03.12.2013, 00:11

Merg si la vin , si la bere

laura_n 1

03.12.2013, 16:04

chiar ca poftesc! o idee grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu morcov