Saratele cu telemea si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2011 | 16494 vizualizari

 

By Ruxy.....crocante, dar pufoase in interior, cu branza multa, cu gust delicios de chimen...atat de gustoase........

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza telemea( eu am pus  telemea veche de oaie si mai proaspata de capra cam jumatate-jumatate)
  • 10 linguri de smantana
  • 1 pachet de unt ( 200 gr)
  • 3 oua( mai micute)
  • 2 lingurite chimen
  • o lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun care nu se mai lipeste de maini( in jur de 700 gr mai mult sau mai putin)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si chimen:

Se amesteca ingredientele pentru aluat, avand grija ca untul sa fie la temperatura camerei si branza sa fie rasa si se framanta un aluat bun care nu se mai lipeste de maini.

Se intinde o foaie mai grosuta( eu am intins pe o foaie pergament) si se taie cu un cutit( rotita de pizza)  in forma dorita.

Se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Sunt tare tare tare gustoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

20.11.2011, 20:56

Multumesc tuturor...ma bucur mult ca ti-au placut MariaCristina

aura_662001 1

18.03.2012, 22:56

foarte bune acum le-am terminat de facut .delicioase !

RuxyRux 1

13.01.2014, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci