Sarmale

de stratulatgeorgiana in Porc, 28 Mar 2013 | 3673 vizualizari

 

mancare delicioasa si apetisanta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec vita si porc
  • 2 oua
  • 200 gr orez
  • verdeturi
  • 2cepe mici
  • 2 lg bulion
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Intr-un bol se pune carnea,ceapa tocata marunt,ouale,orezul dupa ce a fost spalat,verdeturile tocate marunt si bulionul...se amesteca bine toate pana se omogenizeaza si apoi se infasoara in foi de vita.....

Se pun sarmalele intr-o cratita de aluminiu se acopera cu apa si se pun foile de dafin....

Se fierb la foc mic si se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman