Sarmale de post, cu ierburi aromate

de abetina in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 4370 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 2 kg ceapa
  • 300 gr granule de soia
  • 1 kg ciuperci de padure, hulughite, gata fierte de la congelator din vara
  • 500 gr ardei capia, copti si curatati, de la congelator
  • 500 gr. gogosari, copti, de la congelator
  • 500 gr pasta de tomate
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita salvie
  • 300 ml ulei
  • varza murata si dezacrita
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post, cu ierburi aromate:

Se pune intr-un vas, orezul, ceapa tocata la robot, gogosari, ardei capia, ciupercile date tot prin robot. Se adauga pasta de tomate, soia, sare, ierburi aromate, ulei, se omogenizeaza si se fac sarmale potrivit de mari care se fierb intr-o oala cu capac si apa cat cuprinde, la foc potrivit, pentru circa cateva ore.

Sa aveti pofta dragilor!

TIPS-URI

1

Nota: de aceasta data nu am prajit ceapa, nu am prefiert orezul si nu am umezit granulele de soia si sarmalele au iesit foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post, cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu legume si ciuperci