Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor

de LUK in Porc, 6 Mai 2012 | 8198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-600gr carne tocata de porc
  • 6-7 bucati costita afumata
  • 3 verze murate de marime medie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • o ceapa alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor:

 Ceapa se taie marunt si se amesteca  impreuna cu carnea,sarea si piperul.

Ungem cu ulei un vas de iena sau orice alt vas pe care il veti folosi pentru a fierbe sarmalele.

Luam cate o frunza de varza(o varza o pastram pentru final),ii curatam nervurile mai tari ,punem carnea in mijloc si apoi le impaturam rulindu-le si introducand capetele in interior..aici nu prea stiu sa explic tehnica.

Asezam cate un rand de sarmale apoi punem costita din loc in loc,iarasi un strat de sarmale,costita iar la final acoperim cu varza taiata marunt.Punem apa pana la jumatatea vasului iar apoi acoperim cu o folie de staniol sau cu capac si dam la cuptor pentru 3 ore la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor, cea mai gustoasa reteta