Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)

de nadina73 in Dulciuri, 14 Ian 2011 | 13806 vizualizari

 

Un foetaj cu branza si stafide grozav de bun si rapid de preparat,reteta este preluata de pe Gourmandine ,ce-i drept cu modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj congelat
  • 200 g branza de vaci
  • 2 galbenusuri de ou
  • 150g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g stafide
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide):

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul , galbenusurile, coaja rasa de lamaie si vaniliile. Se intinde compozitia de branza pe foaia de foietaj, se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat. Se incolaceste aluatul, se unge cu putin ulei sau miere si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade. Super bun si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]